دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
دعوت به همکاری در پروژه منتخب بنیاد ملی نخبگان

دعوت به همکاری در پروژه منتخب بنیاد ملی نخبگان

17 تیر 1404
111
دعوت به همکاری در پروژه منتخب بنیاد ملی نخبگان

دعوت به همکاری در پروژه منتخب بنیاد ملی نخبگان

به اطلاع دانشجویان و دانش آموختگان محترم می‌رساند طرح پژوهشی "تولید نانوجاذب‌های فرمالدهید برای صنایع سلولزی" به عنوان یکی از طرح‌های منتخب بنیاد ملی نخبگان پذیرفته شده که استاد راهبر این طرح دکتر محمدحسن شاهوی است. در این راستا از دانشجویان توانمند کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری، همچنین دانش آموختگان این مقاطع و برگزیدگان بنیاد ملی نخبگان و سایر اعضای فعال این بنیاد دعوت می‌شود جهت مشارکت در این پروژه نیمه‌صنعتی اقدام نمایند.

این پروژه با هدف طراحی و ساخت یک پایلوت صنعتی برای تولید نانوجاذب‌های فرمالدهید در راستای کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و بهبود ایمنی محصولات چوبی اجرا می‌شود. طبق آمار جهانی، بازار چسب‌ها و اتصال‌دهنده‌های چوب تا سال 2028 به بیش از 22 میلیارد دلار خواهد رسید و چسب‌های مبتنی بر فرمالدهید همچنان بیش از 90٪ این بازار را تشکیل می‌دهند.

این طرح رویکردی بین‌رشته‌ای داشته و ترکیبی از تخصص‌ها در حوزه‌هایی به شرح ذیل را در بر میگیرد:

فناوری نانو

مهندسی شیمی

نانوشیمی

بیوتکنولوژی

شیمی پلیمر

شیمی آلی

مهندسی صنایع چوب و فرآورده های سلولزی

مشارکت در این طرح فرصتی ارزشمند برای علاقه‌مندان به پژوهش‌ کاربردی، تجربه حل مسائل صنعتی و توسعه فناوری‌های سبز در کشور است.

ظرفیت پذیرش طرح تولید نانوجاذب‌های فرمالدهید برای صنایع سلولزی، شش نفر است که:

یک محقق فارغ‌التحصیل دکترا (پسادکترا)

دو نفر دانش آموخته یا دانشجوی دکترا

دو نفر دانش آموخته یا دانشجوی کارشناسی ارشد 

یک نفر دانش آموخته یا دانشجوی کارشناسی

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه بنیاد ملی نخبگان و تکمیل پروفایل، در بخش «طرح شهید احمدی‌روشن»، گزینه مربوط به این پروژه را انتخاب نمایند. برای دسترسی به سامانه بنیاد ملی نخبگان اینجا را کلیک کنید.

مهلت ثبت‌نام: تا 20 تیرماه 1404 تمدید شده است

 اولویت با دانشجویانی است که تجربه پژوهشی مرتبط، روحیه کار تیمی، توان مستندسازی علمی، و علاقه به حل چالش‌های صنعتی در حوزه نانو و محیط‌زیست را داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با استاد راهبر پروژه، Mohammad Hassan Shahavi دکتر محمدحسن شاهوی در ارتباط باشید: m.shahavi@ausmt.ac.ir