دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
نشست صمیمانه رییس دانشگاه با اعضای محترم هیئت علمی دانشکده مهندسی فناوری های نوین

08 خرداد 1403
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست دکتر فرید صمصامی خداداد رییس دانشکده مهندسی فناوری های نوین دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، مدیران گروه های آموزشی دانشکده با دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در سالن جلسات شهید سردار حاج قاسم سلیمانی سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر فرید صمصامی خداداد رییس دانشکده مهندسی فناوری های نوین دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، ضمن تسلیت درگذشت شهدای خدمت در سخنانی گزارش عملکرد (اقدامات انجام شده) در مدت اخیر را ارائه کرد.
وی توضیح داد کوشش شده است شوراهای دانشکده به صورت منظم تشکیل بشوند.
رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بخش از سخنان خویش را به راهکارهای اجرا شده در دانشکده برای ارتقای بهره وری نیروی انسانی اختصاص داد.
او درباره تقویت زیرساخت های آزمایشگاهی دانشکده مهندسی فناوری های نوین دانشگاه نیز توضیحاتی ارائه کرد.
وی در بخش دیگری از گفته هایش با رویکرد مطالبه گری از رییس د انشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تقاضا کرد کمبودهای اعتباری مربوط به آزمایشگاه ها رفع شود.
دکتر صمصامی خداداد بخشی از برنامه های آینده را نیز در این نشست تبیین کرد؛ از جمله اینکه تلاش خواهد شد سرفصل های دروس دانشجویان با این رویکرد باشند که کاربردی تر شوند.
سپس، مدیران گروه های آموزشی و جمعی از یاوران علمی دانشکده مهندسی فناوری های نوین دانشگاه، دیدگاه ها، مطالبات و پیشنهادات خود را خطاب به رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل توضیح دادند.
پس از آن، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن عرض تسلیت شهادت رئیس جمهور ایران اسلامی آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه در سخنانی بیان داشت: با وجود برخی کمبودها در دانشکده مهندسی فناوری های نوین دانشگاه، اصل این است که آموزش و پژوهش به خوبی پیش برود و نباید موانع جزیی در زمینه کمبودها، باعث کاستن از کیفیت آموزشی با تکیه بر کیفیت کلاس ها بشود.
دکتر حاجی زاده مقدم توضیح داد: همه بخش های دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، چه ستادی، چه دانشکده ها، چه آزمایشگاه ها و سایر قسمت ها، همگی بایستی براساس روحیه تعاون، همیاری و همکاری، برای رشد هرچه بیشتر شاخص های دانشگاه، کوشش کنند.
رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن آنکه در سخنانش دانشجویان را سرمایه انقلاب اسلامی و نظام و کشور دانست خواستار شد: اساتید، در کلاس های درس، نگاه و فرهنگ خودباوری را ترویج کنند زیرا براساس همین روحیه خودباوری است که ایران توانست به مرحله ای از دانش فنی برسد که بتواند عملیات مهم نظامی وعده صادق را انجام بدهد.

روابط عمومی دانشگاه