دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

پژوهشی و فناوری
برگزاری نشست قرارگاه علم و فناوری استان مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست قرارگاه علم و فناوری استان مازندران با حضور روسای دانشگاه های استان، رییس پارک علم و فناوری استان، معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مسوولان سپاه کربلا در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.
دکتر حشمت الله علی نژاد رییس دانشگاه مازندران در ابتدای این نشست که با هدف مشارکت علمی و پژوهشی در دست یابی به قله های دانش و ترغیب جوانان نخبه جهت حضور در میدان انجام شد، با تاکید بر این که دانشگاه باید در تربیت نسل جوان در جایگاه دانش آموختگان و اساتید تراز انقلاب کوشش کند، گفت: شهید چمران به عنوان یک استاد تراز انقلاب باید برای جوانان و دانشجویان در حکم یک اسوه و الگوی فاخر معرفی گردد.
دکتر علی نژاد یکی از مهم ترین ماموریت های دانشگاه نسل چهارم را توجه به مسایل جامعه و محیط پیرامون خود عنوان کرد و افزود: وظیفه اصلی اساتید و نخبگان علمی، رصد مسایل موجود در جامعه و ارایه راه کارهای لازم در راستای رفع آن است.
دکتر رضوی نژاد رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین نیز در این نشست با اشاره به تحولات عظیم در حوزه های مختلف در کشور که طی مدت کمتر از نیم قرن با وجود شدیدترین تحریم ها به وقوع پیوسته است، این امر را بیانگر اراده و توان جوانان نخبه و انقلابی با تبعیت از مقام معظم رهبری دانست.
دکتر رضوی نژاد یکی از مهم ترین راه های دست یابی به مرجعیت علمی را بسیج همه جانبه ظرفیت های نخبگانی و علمی در کشور بیان کرد و این امر را مصداق بارز جهاد علمی عنوان کرد.
سخنرانی سردار برسلانی جانشین فرماندهی سپاه کربلا، سرهنگ موذن معاون علمی سپاه کربلا و ارایه نظرات و پیشنهادات برخی از روسا و معاونان پژوهشی دانشگاه های استان، از دیگر برنامه های این نشست بود.

روابط عمومی دانشگاه